Реколекції для мирян «Фундамент – Боже Слово в житті християнина»

13-16 вересня 2018 року в реколекційному домі Сестер Служебниць НДМ, що у місті Надвірна, у черговий раз відбулися реколекції для мирян «Фундамент – Боже Слово в житті християнина». У цих духовних вправах взяли участь 12 учасників з Львівщини.

У цей благодатний і сприятливий осінній час учасники мали можливість вчитися молитви Божим Словом та жити ним у щоденному житті. У часі молитовної тиші могли віднайти сенс свого життя, більше зрозуміти себе, віднайти живий зв’язок з Богом та укріпитися у вірі і довір’ї до Бога. Мали нагоду до сповіді і засмакували єдності з Богом через особисту і спільну літургійну молитву.

Ось свідчення деяких учасників:

– На цих реколекціях я нарешті знайшла те, що шукала. Розуміння Бога прийшло до мене завдяки наукам і молитві… Мар’яна.

– Тут я зрозуміла себе, я найшла відповіді на деякі питання, які мене турбували давно. Дякую Богові за все… Уляна.

– На цих реколекціях я зрозуміла, що тільки з Богом можна віднайти себе, очиститись і відновитись у духовному житті. Що Господь Бог завжди біля мене, тільки треба до Нього частіше звертатись, дякувати. Поставити Його на перше місце, і все буде поставлене не своїх місцях… Ірина.

– Дякую Богові за те, що Він мене любить своєю батьківською любовю. За те що отримала наповнення Святим Духом…Оксана.

– … Фундамент – це дуже важливий етап в нашому житті, це закладення правильних засад, це орієнтири (маячки), які є нашими дороговказами. На цих науках ми відкривалися на Бога, відчули, як Святий Дух наповнював наші серця… Марія.

Слава за все нехай буде нашому Господу. Дякуємо Господеві за Його велику милість і любов до кожного з нас і довіряємо в Його руки життя кожного, хто його шукає.

С. Любомира Надич, СНДМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.