26-29 січня 2023 року відбулися реколекції для мирян “Боже Слово в житті християнина”

З 26 по 29 січня відбулися перші у цьому році реколекції «Фундамент. Боже Слово у житті християнина». Протягом трьох днів учасники під проводом с.Любомири та с.Магдалини пізнавали важливість і силу Божого Слова, вчилися ним молитися і будували особисті стосунки зі Словом. Крім того, учасники реколекцій слухали лекції на тему літургійної молитви, Божої Любові, пізнання і розуміння себе. Оскільки реколекції відбувалися у тиші, то кожен міг насправді почути ніжний голос Духа Святого, Який запрошує до тісного спілкування і нового погляду на своє життя. Дні промайнули з блискавичною швидкістю і вже в неділю ніхто не хотів повертатися додому, оскільки та ласка ,яка виливалася з Серця Христового спонукала учасників якнайдовше залишатись, проте треба було їхати до своїх домівок.

Ось кілька свідчень учасників:

Мене переповнюють емоції бо взяла від цих реколекцій набагато більше ніж думала , – я наповнилася Богом, Його любов’ю.Ніколи не могла подумати, що Бог промовляє до нас через Слово, що хоче нам допомагати і дуже нас любить. Я отримала набагато більшле того що сподівалася!Розумію що мені не вистачить і книжки щоб висловити усе що зараз відчуваю.Дякую сестричкам, які достукалися до нас. Наталя М.

Дякую Богові за ці дні, же я ближче пізнала Бога і Його Слово.Хочу ще більше пізнавати і розуміти.Дякую сестричкам за золоті слова науки, за смачну їжу і дуже гарний побут. Мирослава

Авва-Отче, дякую за ці кілька днів з Тобою, що дізналася як багато важить Твоє Слово, як сильно Ти мене любиш.Дякую сестричкам монастиря , що так натхненно з теплотою і любов’ю подавали нам Слово Боже, хочеться знову і знову повертатися сюди. З любов’ю і подякою Олена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.