Відбулися реколекції для мирян «Фундамент – Боже Слово в житті християнина»

У прекрасні,сонячні осінні дні з 12 по 15 вересня 2019 року відбулися чергові реколекції для мирян «Фундамент – Боже Слово в житті християнина» у реколекційному домі СНДМ, що у Надвірній. У реколекціях брали участь люди з різних областей: Івано-Франківської,Львівської,з Черкас ,Нововолинська, а також з самої Надвірної.

Протягом цих днів учасники роздумували над тим,як жити  Словом Божим у  щоденному житті, шукали сенс свого життя,пізнавали Бога і себе. Сестри надали можливість учасникам взяти участь у спільній молитві добового кола та Літургії. Упродовж дня, реколектанти слухали  лекції про Біблію,про краще розуміння себе, щоб краще розуміти Бога, а також вчилися молитися Святим Письмом. Реколектанти мали можливість переконалися, що “Слово Боже живе і діяльне”(Єв4,12) і ми можемо жити щасливим і радісним життям уже тепер, переживаючи Божу присутність і любов у своєму житті.Оновлені у любові Божій, наповнені Духом Святим, щасливі учасники повернулися до своїх домівок, щоб бути “світлом для світу”(Мт 5,16)своїх родин,на роботі,навчанні.

Ось деякі відгуки учасників:

Я вдячна Богові за те,що відкриває мені,любить мене…Тут я  зрозуміла ,що таке Біблія і як сильно ми можемо з неї почерпнути для свого життя,щоб спастися.Тож,Ісусе,дякую Тобі за все і провадь мене й надалі. Любов породжує любов. Оксана

Я дуже вдячна Богові, що дав мені можливість побувати тут і що засвітив маленький промінчик у мені.Хочу далі пізнавати Бога! Ірина

Слава Господу Богу за Його безмежне милосердя і щастя відчути себе найулюбленішою дитиною Божою.Дякую Богові,що запросив мене до цього монастиря,щоб перемінити мене як дитину Божу. Володимира

Дякую Тобі,Ісусе,що завжди відчуваю Святого Духа поруч,за те,що оберігаєш мене і мою сім’ю. Дякую за реколекції ,які надихають  і допомагають пізнати живого Бога.Велике дякую! Юля

Ці реколекції встановили твердий фундамент Віри в моїй душі і моєму серці.Ця мовчазна відірвана від зовнішнього світу “інформаційна  вибухівка” дозволяє глянути на наш прекрасний світ зовсім іншими очима.В цьому світі все прекрасне і створене Чиєюсь рукою і нам залишається навчитися БАЧИТИ.Протягом декількох днів маєш можливість пізнати себе ,навести порядок у себе в душі, а головне почати дивитися на світ по-новому.ВІРА-єдина зброя в нашому житті,якою ми можемо оперувати. Я ВИРІС!На один щабель вище піднявся.Я розвиваюсь і вдячний Богу та сестрам , що надали можливість освоїти щось нове ,навчили мене користуватися Світлом на моєму шляху життя. Василь

Нехай Господеві буде слава за все!!

с.Магдалина Шульгіна,СНДМ


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.