Свідчення

«В тих реколекціях Господь пригадав мені, що найбільшим скарбом в моєму житті є Ісус! А найбільш радісною, кульмінаційною зустріччю в моєму житті – є зустріч з Ісусом. Він моє все!» – Ірина.

«Реколекції в Надвірні допомагають мені зближуватися з моїм Отцем, моїм Спасителем і Відкупителем Ісусом. Моє серце наповнюється більшою любов’ю до Бога. А Божа любов дає мені свободу, наснагу до життя. З невільниці гріха я стаю вільною, я відчуваю як я змінююся і змінюється моя сім`я» – Ольга.

«Прагнемо не до повноти знання, а повноти розуміння, оскільки знання розуму не дає» – викладач філософії Москалець ВП. Завдяки цим реколекціям я отримала розуміння Святого Письма. Читаючи та молячись, я побачила і зрозуміла Святе Письмо по іншому» – Оля.

«Реколекції – це те зерно, яке сестри засівають в наших душах. Вірю, що воно дасть багаті плоди, коли ми будемо його плекати» – Галина.

«Я відкрила для себе безмежний простір… я хочу жити з Богом, хочу більше спілкуватися з ним», – Надія.

«Завдяки цим реколекціям я повернула на істину дорогу, дорогу до Бога. Відновила взаємозв’язок з Богом», – Наталя.

«Реколекції пробудили моє серце і відкрили його до Божого Слова, та зродили велике бажання змінити себе. Я зрозуміла, що Бог мене любить такою як я є. Дякую за мир і спокій, що оселився в моєму серці» – Оксана.

«Я прийшов, «як хлопчик в дитячий садок, а виходжу як випускник школи». Реколекції допомогли мені більше зрозуміти, що таке Божа любов і показали мені шлях до удосконалення себе. Відкрили для мене інший світ, світ любові Бога до мене» –  Мирослав.

«Під час реколекцій я почала наближатися до розуміння Бога і того, що Він очікує від мене. Я краще зрозуміла себе і свої проблеми, які часто стають клопотами для інших людей. Отримала дороговказ на майбутнє» – Галина.

«Відчуваю великий спокій, мою душу наповняє любов. Боже слово змінює мене» – Галя.

«Реколекції допомогли розібратися у моїй душі» – Наталя.

«Боже Слово торкало мене до глибини самого серця» – Наталка.

«Читаючи та роздумуючи над Божим Словом зрозумів, що брак прощення був причиною нездатності іти до переду. Я дякую Богові за світло в часі тих реколекцій» – Олег.

«Я пізнав живого Бога, впустив його у своє серце, щоб Він назавжди оселився там», – Тарас.

«Слово Боже просвітило моє серце, в якому була пустота і темнота», – Галя.

«Дякую Богові, що торкнувся мого зболілого серця і показав те, над чим потрібно працювати», – Наталя.

«Читаючи Боже Слово, я відчула, що відкриваю своє серце Богові», – Люба.

«Господи, дякую Тобі за моє життя, за те, що наповнив його змістом, за те, що пізнала Тебе, за відвагу, яку даєш мені», – Богдана.