“Діти Марії”

У 2011 році при реколекційному центрі Преподобної Йосафати у Надвірні.було засновано молитовну спільноту “Діти Марії”, яка мала на меті об’єднати мирян у спільній молитві на Вервиці у різних наміреннях Церкви та роздумах над посланнями Пресвятої Богородиці з Меджугор’я. Спільнота мирян “Діти Марії” є школою молитви і життя Божим Словом. 

Молитовна зустріч для спільноти відбувається щовівторка о 18:30.

Запрошуємо нових учасників!


Що мені дає спільнота “Діти Марії”? – Свідчення учасників спільноти

Молитовні зустрічі – це завжди бажанний і очікуваний час, якого я потребую для внутрішнього наповнення миром, спокоєм, мудрістю, які дає мені читання Божого Слова. Це обмін думками, відчуттями, пережиттями… Слово Боже мене зціляє, наповнює, підказує, умиротворює і дає відповіді на багато питань.


Наша спільнота – це ковток чистої, джерельної води, яка лікує духовні рани моєї душі! Завдяки спільноті я навчилась краще пізнати Святе Письмо!


Дають неймовірну силу рухатися вперед у всіх розуміннях: в терпінні – витривалість; у труднощах – силу; у зневірі – наснагу та віру, що все переміниться на добре…


Відбувається внутрішнє осяяння радістю та теплом від таких зустрічей, на які, не можливо не приходити, якщо один раз таке “побачення” із Богом уже відбулося…


Наші зустрічі  це перш за все зустріч з Біблією, тобто з Живим Словом Божим! По друге, це пізнання самого Бога, справжнього!, пізнання Його через Його Слово, через Його істину!


Спільнота “Діти Марії” є для мене неоціненним скарбом, який мені подарував Бог. Це світло, яке мене веде до Бога найкоротшим шляхом.