Реколекції для мирян на тему «Нове життя у Христі – молитва 5-ти ключів»

У ці прекрасні після різдвяні дні з 24 по 27 січня 2019 року у Реколекційному домі Сестер Служебниць НДМ місті Надвірна відбулися реколекції «Нове життя у Христі – молитва 5-ти ключів». 24 учасники з різних областей України під проводом с. Любомири Надич мали можливість, з Божого благословення, перебувати у Божій науці, молитві, роздумах над Божим Словом і над своїм життям.

Своїм досвідом і пережиттям діляться учасники реколекцій.

* Кожна людина на землі прагне бути щасливою і шукає щастя. Хто в чому і хто як. А воно –«щастя» – поруч. Щастя – в Бозі і з Богом. Поза Ним щастя немає.

* Як прийти до Бога, як Його знайти, як жити з Ним? Про це і довідалися ми в часі цих реколекцій.

* Уявіть собі прекрасний замок: великий, красивий, світлий, сонячний. Це «нове царство Отця». Це наше щасливе життя. Яку нього попасти? Для того потрібно відкрити 5 замків, які Господь дає кожному з нас.

Ключами до відкриття «замків» у «царство Бога» є:

1 ключ – покаяння і визнання віри;

2 ключ – прощення;

3 ключ – зречення дій зла;

4 ключ – визнання сили, яку ми маємо в Ісусі Христі;

5 ключ – прийняття Божого благословення.

Візьміть ці «ключі» із Божою допомогою відкрийте двері до «Царства Отця», «Царства Щастя».

* Дякуємо Господу за Сестер Служебниць, які допомагають шукати нам дорогу до Божого Царства. Валентина.

* Кожен з нас постійно перебуває в боротьбі: духовній, фізичній, емоційній. Часто чуємося слабкими і неспроможними подолати все це. я з тих людей, що постійно в духовній боротьбі, чутлива на все і всіх, ранима та вразлива.  І хоч знаю, що з Богом зможу все перейти, постійно падаю – свідомо і несвідомо.

* З моєї немочі так часто користає ворог, що я часто чуюсь нещасливою, емоційно нестабільною. Засмакувати цей стан могла в різний спосіб, та потім знову приходить пустота. І це в мене, в тієї людини, яка знає Господа змалку, яку Господь справді несе на руках. Чому? Як це можливо? Де ключ, як все змінити? У Бога є ще «5 ключів». І мало просто знати про них, вони мають бути повсякденною зброєю.

* Ця молитва діє з неймовірною силою. Вона допомагає воскреснути духовно і фізично. Це відбувається вже під час молитви. Я приходжу з горою каміння в серці, а виходжу і вже, ніби, не торкаюся землі. Це велика духовна зброя для перемоги християн. Це така велика сила, що я фізично зразу краще себе почуваю: на душі стає легко, голова перестає боліти чи стає все у світлих тонах. Для мене це духовне воскресіння. І головне, що потрібно, це відкритість, бо часто стид і страх атакують, щоб щось виявити. Я знаю, і не раз досвідчила сили цієї молитви, але ворог хитрий і я розумію, що якби постійно використовувала ці ключі, то життя моє було б зовсім іншим – не від молитви до молитви, а в Царстві Божім вже на землі, між нами, у вірі, мирі, радості, в силі Святого Духа. Я покликана до щасливого життя в Ісусі і для цього тепер маю 5 ключів.

Візьміть їх з собою і ходіть в перемозі з Ісусом. Улюблена Донечка Небесного Отця.

* Слава Отцю, слава Сину, слава Святому Духові!!! Направду для Бога немає нічого неможливого. 10 років залежності від їжі (булімії), величезну рану непрощення своєї мами, неприйняття та відкинення себе – Господь зцілив. Я не кажу, що це було одномоментно. Це була велика праця з Татусем, Він мене провадив на різні ре колекції та школи, і аж сьогодні можу сказати твердо, що Ранами Ісуса я зцілена… Я є зараз нове творіння у Христі, і величезну силу та величезну підсумкову роботу ми з Господом зробили саме на цих ре колекціях. … Алілуя! Амінь! /Божа Дитина/.

У цей благодатний період Воскресіння ГНІХ учасники мали можливість вчитися молитви Божим Словом та жити ним у щоденному житті. У часі молитовної тиші могли віднайти сенс свого життя, більше зрозуміти себе, віднайти живий зв’язок з Богом і укріпитися у вірі і довір’ї до Бога. Мали нагоду до сповіді і засмакували єдності з Богом через особисту і спільну літургійну молитву. Дякуємо Господеві за Його велику милість і любов до кожного з нас і довіряємо в Його руки життя кожного, хто його шукає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.