28 листопада-01 грудня відбувалися реколекції “Довіритися Христові.Євангеліє від Матея”

У реколекційному домі преподобної Йосафати Гордашевської з 28 листопада-01 грудня відбувалися реколекції “Довіритися Христові.Євангеліє від Матея”. Учасники прибули з різних куточків України аби зміцнитися у Господі. Протягом цих днів миряни мали можливість слухати конференції,молитися Божим Словом і вчитися довіряти Господеві у кожній ситуації свого життя. Господь провадив кожного своєю особливою дорогою і навчав кожного того, що він потребував. 

Наприкінці реколекцій учасники зміцнені у вірі і довір’ї до свого Спасителя поїхали щасливі до своїх домівок, щоб свідчити живого Христа усюди де їх поставить Господь.

Ось кілька свідчень з реколекцій:

Душа співає кожен раз .коли я тут у домі Божім,Тебе почути мрію я і всі свої думки прошепотіти…Як сильно прагну я Тебе.Ти єдиний у світі знаєш,Привів Ти мене сюди не просто аби навчилася чувати…

Я дякую Богу, що в домі Його є ті, хто в хвилини неспокою,страху,тривоги готові серце відкрити і руку допомоги і підтримки простягти… Мар’яна

Хочу прославити Бога і подякувати Йому, що покликав мене сюди знову .Тут вчуся бачити своє справжнє лице, зрозуміла як треба проживати кожен день із Богом і робити кожен крок з любов’ю. Леся

 

Прославляю Тебе,Боже!Щиро дякую. що показуєш дорогу у житті , що показуєш свою любов до мене.Він тримає мене міцно на своїх руках.Дякую тобі.господи за все! Ольга

 

Нехай за все буде прославлений Господь!

с.Магдалина Шульгіна,СНДМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.